TEMPAHAN UNTUK KAWASAN SIBU DIALU-ALUKAN.. Pengumuman : Kelas masakan dan produk kami ada dijual di Tkt. 1,Shoplot 26, Lorong satria 2B,Taman Desa,Sibu mulai 15 SEPTEMBER 2012. Sesiapa yang berminat sila hubungi admin di 013-8174166 Kami juga ada menjual produk lain. Keterangan lanjut, sharingiscaringasma.blogspot.com

Friday, January 3, 2014

Kek Perkahwinan

Assalamulaikum dan salam sejahtera..
Apa khabar .. Lama dah tak buat wedding cake. Alhamdulillah dapat tempahan untuk perkahwinan pada 28 Disember 2013. Tahniah buat pasangan pengantin.

Bila lama tak buat caked deco, rasa kekok juga . Dahlah agak rushing juga. Sebab saya pun baru balik dari Kuching . Sampai je terus buat kek coklat sebab curtomer suka kek coklat. Keesokan harinya , projek mendeco pun bermula.

Thema warna adalah purple..so kek pun kenalah buat ikut warna thema juga. Agak kebuntuan idea..mungkin masih penat kot. Rasa happy juga bila customer puas hati dengan hasil tangan kita.

Kek yang ditempah adalah kek 3 tingkat. Saya sempat ambil gambar kek sebiji-sebiji. Kalau customer hantar gambar kek 3 tingkat nanti, saya akan upload gambar di sini untuk kenangan dan rujukan di masa hadapan.

Kek yang paling bawah :Bahagian tengah :

 Kek yang tingkat ke 3 :
No comments:

Post a Comment